Exclusieve beplanting en decoratie voor uw interieur, entree en terras.

Orangerie Bijleveld verzorgt exclusieve beplanting en decoratie voor uw interieur, (horeca) terras en entree van uw bedrijf.

We ontzorgen u volledig op het gebied van groen in en rondom uw bedrijfslocatie. Zowel binnen als buiten, zowel planten als bloemen of decoratie.
Ook kerstbomen (echt en kunst) versieren wij naar wens zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Wij verzorgen complete kerstdecoratie, hier een voorbeeld van een alternatieve boom.
We kijken ernaar uit uw groene wensen te realiseren.

Team Orangerie

Frank Steenbakker
030 – 275 10 76
Frank Steenbakker

 

Interieurbeplanting is niet weg te denken op elke werkplek. In een tijd waar duurzame inzetbaarheid en het creëren van een prettige werkomgeving veel aandacht verdienen zijn planten de ideale toevoeging in elke ruimte.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat interieurbeplanting bijdraagt aan de luchtkwaliteit en dus een gezondere werkomgeving. Hier voelen we ons niet alleen beter, we presteren er ook beter door.

Weinig ruimte is nooit een bezwaar, verticale interieurbeplanting in de vorm van een moswand of een ‘living picture’ neemt geen ruimte in en geeft een groene ‘boost’.

Juist uitdagende ‘lastige’ werkplekken lenen zich voor creatieve oplossingen om interieurbeplanting toe te voegen. Dit zijn voor ons juist de meest uitdagende projecten, dus neem juist contact op wanneer u denkt dat het toevoegen van planten op uw werkplek niet kan.