Onze diensten

Wij willen de zorg voor uw groen graag voor u uit handen nemen. De investering in groen moet zijn waarde uitstraling behouden. Daarom bieden wij de onderstaande diensten. Wij kunnen uw planten periodiek verzorgen. We geven water, voeding en snoeien tijdig. Daarnaast controleren we op ziektes, zodat uw planten altijd in topconditie blijven. Ook tijdens vakanties of uw afwezigheid worden uw planten door ons verzorgd. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Ontwerp, creatie en realisatie

Samen met u stellen we een groenplan op. Hierbij houden wij rekening met uw wensen maar ook met de omgeving. Elke ruimte vraagt om een eigen aanpak en inrichting. Wij geven u graag advies en nemen de zorg uit handen. Wij zorgen voor een creatief ontwerp en zorgen dat dit naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Onderhoud en verzorging

Natuurlijk heeft uw groen verzorging nodig. Met onze kennis en jarenlange ervaring weten wij wat uw planten nodig hebben om ze in topconditie te houden. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak we langs komen en waar het onderhoud uit zal bestaan. Onze werkzaamheden:

  • het optimaal voeden van planten (niet teveel en niet te weinig water),
  • snoeien waar dat nodig is,
  • controleren op ongedierte en ziektes,
  • verwijderen van afgestorven plantmateriaal,

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?