LivePicture en LivePanel

Ruimtegebrek is nooit een excuus om geen planten te hebben. Groen aan de wand is een akoestisch wondermiddel en brengt letterlijk leven in een ruimte.

De meest bescheiden optie is de LivePicture, een schilderij met een lijst van gepoedercoat staal met daarin een verwisselbare plantcassette. Het in de lijst geïntegreerde watergeefsysteem voorziet de planten vier tot zes weken van water. Er is hierdoor geen electriciteit of pomp nodig om de planten te voorzien van de juiste hoeveelheid water en voeding. Door gebruik van verschillende plantensoorten kan er gespeeld worden met blad- en kleurpatronen. De LivePicture is een persoonlijk design aan de wand van iedere leef-, leer- of werkomgeving inclusief alle positieve eigenschappen van levend groen.

De plantcassettes kunnen ook gekoppeld worden, waarbij we tussen elke rij een watergoot plaatsen, op deze manier kun je oneindig uitbreiden. Ook bij deze LivePanel is geen elektriciteit of pomp nodig. De mogelijkheid is er wel om een automatisch irrigatiesysteem te installeren.

Groene-wanden-Live Panel
Groene-wanden-Live divider

Mos

Mos is een akoestisch wondermiddel zonder ruimteverlies waarvoor geen daglicht nodig is. Mossen zijn leverbaar in alle kleuren en vormen. Zo is het zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo in mos te laten maken. De mogelijkheden zijn divers:

  • Vrijstaande en verplaatsbare mos-roomdividers.
  • Ingelijste mos-schilderijen en mos-panelen.

Muurvullende oplossingen zijn mogelijk. Volledig onderhoudsvrij en jarenlang mos op de muur.

Plantenwand

Geen ruimte voor planten? Geen probleem! Door ingenieuze systemen kunnen planten ook aan de muur worden bevestigd. Dit is ook mogelijk met een volautomatisch bewateringssysteem met daglichtlampen. Wilt u een ruimte optisch of akoestisch scheiden? Kies dan voor vrijstaande en zelfs mobiele plantenwanden. Deze roomdividers zijn leverbaar in verschillende materialen en stijlen, van transparant en luchtig tot een dichte wand.

Door zijn volume heeft een plantenwand een niet te evenaren effect op de akoestiek. Een gezonde luchtkwaliteit draagt bij aan uw welzijn. Planten zijn luchtzuiverend en dus essentieel in elke verblijfruimte.

Groene-wand-op-kantoor
Groene-wand-op-kantoor-en-thuis

Wilt u meer informatie over groene wanden?

Chat openen
Waar kunnen we u mee helpen?