Creativiteit kent geen grenzen. Op deze pagina krijgt u een beeld van de verschillende projecten die Orangerie Bijleveld heeft gerealiseerd.

RestyleXL

In deze showroom smelten oud en nieuw samen. De cocospotten zijn natuurlijk en grof en de grootbladige planten verzachten de sfeer.

Lees meer

Nieuwbouw woonhuis

Bij een strak interieur past een grove plant. Hier is gekozen voor industriële potten in verschillende vormen uit dezelfde serie. Een paar statements toevoegen geeft een boost aan de sfeer.

Lees meer

Office roomdivider

Deze roomdivider scheidt de werkplekken optisch van elkaar. De werkplek scheidingswanden zijn transparant waardoor medewerkers toch nog in contact staan met elkaar.

Lees meer

Fins loghuis

Deze opdrachtgever wenste chique plantenbakken toe te voegen aan zijn authentieke finse loghuis. We hebben gekozen voor oud gouden potten en een mix van planten. In het kantoor was een goede akoestiek belangrijk, vandaar een moswand. 

Lees meer

Thriving Leaders

Deze ondernemer werkt ‘out of the box’ en kiest daarbij passende planten. Een gewaagde, niet alledaagse combinatie van strakke moderne witte plantenbakken gecombineerd met natuurlijke schelpenpotten. 

Lees meer

Wilt u meer informatie over onze projecten?